Suntem într-un scurt concediu între 9-24 aprilie. Comenzile se vor expedia doar după 26 aprilie. Transport gratuit la comenzi de peste 250 RON. Ridicare gratuită in Sibiu de la atelier.
Suntem într-un scurt concediu între 9-24 aprilie. Comenzile se vor expedia doar după 26 aprilie. Transport gratuit la comenzi de peste 250 RON. Ridicare gratuită in Sibiu de la atelier.
Coș 0

Cum ne poate ajuta lavanda să ne îndeplinim dorințele în noul an?

Nicola Liliana beneficiile lavandei împotriva insomniei împotriva stresului relaxare stare de bine viata de zi cu zi

După un an 2020 cu multe încercări și provocări, avem ocazia în noul an să facem unele lucruri altfel: să ne stabilim noi țeluri, să ne planificăm pașii și să ne îndeplinim visurile!

Fie că dorești să renunți la obiceiuri mai puțin sănătoase sau doar să apreciezi micile bucurii din viața de zi cu zi, cheia îndepliniri promisiunilor și speranțelor noastre pentru noul an constă în crearea de rutine sănătoase.

Conform unui studiu afectuat de IPSOS, 55% dintre români au declarat că nivelul lor de stres a crescut exponențial în anul 2020. Această creștere nu se datorează doar caracterului excepțional al anului trecut, stresul fiind considerat o principală provocare a vieții moderne pline de momente solicitante datorate ritmului alert în care trăim, lucrăm și luăm decizii cu privire la un viitor incert. Fără dar și poate, stresul ne afectează în mod considerabil calitatea vieții. 

Și noi cei de la Lili Lila ne-am confruntat cu perioade mult prea lungi de timp în care am căzut pradă stresului ceea ce a avut un efect nefast asupra stării noastre de bine. Din fericire însă, am găsit un aliat de nădejde în lupta împotriva stresului: lavanda! Prin proprietățile acestei plante minunate am reușit încet-încet să ne sporim starea ne bine și să ne întoarcem la un echilibru sănătos. 

Fii sinceră: de câte ori nu ți-ai propus și tu să reduci nivelul stresului, să își sporești starea de bine și să ai grijă de tine și de nevoile tale în fiecare zi?

Din fericire lavanda poate deveni și aliatul tău de nădejde! 

Pentru aceasta îți propunem următoarea provocare: încearcă setul nostru "2021 va fi anul meu!" și începe a-ți crea rutine sănătoase care îți vor îmbunătăți viața. În 2021 vom fi mai buni, mai echilibrați, mai fericiți!

Setul "2021 va fi anul meu!" conține 6 produse:

Perna imprimata cu lavandă din cultura proprie și umplutură hipoalergenică nu este doar pufoasă, numai bună de strâns în brațe ci și frumos mirositoare, floarea uscată de lavandă putând avea un efect calmant asupra sistemului tău nervos. Iar pentru a-ți începe ziua cu zâmbetul pe buze am creat 3 mesaje motivaționale care îți vor da impulsul necesar pentru a cuceri orice provocare a zilei!

Uleiul esențial 100% din floare de lavandă din cultura proprie vine în ajutorul tău ori de câte ori ai o zi stresantă, mușchii încordați, dureri musculare sau de cap, probleme cu somnul sau pur și simplu nevoie de relaxare. Chiar dacă ești pe fugă, e suficient să aplici câteva picături direct pe piele la încheietura mâinilor, pe tâmple sau în spatele urechilor și să masezi ușor inspirând adânc. Uleiul de lavandă calmează fie prin inspirarea mirosului cât și prin pătrunderea prin piele. Încearcă seara când ajungi acasă, sau chiar la birou, la facultate sau în alte momente stresante. Iar dacă ai mai mult timp și spațiu la dispoziție poți adăuga câteva picături de ulei în difuzorul de aromaterapie.

Apa florală de lavandă nu are doar proprietăți dezinfectante, regeneratoare sau cicatrizante ci poate ajuta și la reducerea stresului. O poți folosi la curățirea tenului înainte de culcare sau chiar pulveriza pe așternuturi. Iar dacă calcatul hainelor este o activitate care te destinde, încercă sa adaugi 20-40 ml de apă florală de lavandă în apa pentru fierul de călcat pentru o notă de prospețime a hainelor tale. 

Sarea de Himalaya cu floare uscată de lavandă poate fi o soluție potrivită când te simți încordat sau ai dureri musculare. Nu ezita să îți faci timp pentru o baie relaxantă într-un ambient cu muzica care îți place, miros de lavandă și momente de respiro!

Săculețul cu floare uscată de lavandă este pe cât de simplu pe atât de efectiv. Înainte de zile ce se anunță stresante, înainte de examene sau întrevederi de afaceri ascunde săculețul în hainele ce urmează să le porți în acele zile și mirosul de lavandă te va însoți pe tot parcursul zilei sporindu-ți starea de bine. 

Semnul de carte brodat cu lavandă este ingredientul nostru secret pentru anul 2021. Cum îți spuneam la început, cheia succesului se regăsește în crearea de rutine sănătoase, iar una dintre rutinele noastre preferate este fără doar și poate să ne încheiem ziua citind în pat înainte de culcare. Și dacă sunt doar 10 - 20 de pagini vei vedea că atât calitatea somnului tău cât și starea ta de bine se vor ameliora. Iar lavanda uscată din semnul de carte te va transpune într-un tărâm al viselor plin de culoare și parfum!

Tu ce set preferi? 

Ai grijă de tine în fiecare zi!

 



Postare mai veche Postare mai nouă


Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare